Aktiviteter

Kvitsand er det perfekte utgangspunktet til spennende aktiviteter, året rundt!

 

Lillehammer, Sjusjøen, Hafjell, Kvitfjell, Hunderfossen, Lilleputthammer,  Skei og Nordseter er kun en kort kjøretur unna. 

Sjusjøen er en helårs destinasjon og er Norges langrenns hovedstad. Her starter vinteren tidlig og avsluttes sent. Langrennsløypene kan være åpne fra tidlig oktober til slutten av mai. Naterudstilen har fine alpinløyper, perfekte for familier. 

Sommeren på Sjusjøen er like fin, med fantastiske turmuligheter både til fots og på sykkel. 

Lillehammer by har en levende gågate med hyggelig handlemuligheter. Lillehammer har et rikt kulturliv med blant annet Litteraturfestival, Maihaugen, Sigrid Undsets barndomshjem, Malerisamlingen og en rekke små og store arrangementer. 

Hafjell – Kvitfjell er Norges mest komplette alpindestinasjon, hvor alle fra nybegynnere til World Cup kjørere trives. Hafjell har satset seriøst på langrenn, og tilbyr et løypenett som er enormt. En av Norges beste terrengparker for ski og snowboard finnes også i Hafjell.  

På sommeren har Hafjell Norges best utviklede sykkeltilbud. Hafjell Golf har en fin 9 hulls golfbane, med 18 utslagsteder. Egen putting-golf bane Kun 25 minutter fra Kvitsand! 

Hunderfossen Familiepark og Barnas Gård ligger rett over elven fra Hafjell. En av Norges beste og mest populære steder å besøke om sommeren, med en rekke spennende aktiviteter. Berg og dalbane, rafting, klatrepark, svømmebasseng, eventyrslott og herlige show! 

Lilleputthammer er en miniatyrby av hvordan Lillehammer så ut på starten av 1900 tallet. En rekke aktiviteter spesielt egnet for barn under 9 år. Koselig og spennende! I tillegg har de innendørs Lekeland, som innbyr til lek og moro! 

Skei er en høyfjellsdestinasjon som er like bra sommer som vinter. Langrenn og alpint om vinteren, sykkel og fotturer til fjelltopper om sommeren. Skei har en fin 18 hulls golfbane i fantastiske omgivelser. 

Jorekstad Fritidsbad ligger på Lillehammer, og her finner du 3 bassenger innendørs og vannsklie. I sommersesongen er det utendørsbasseng, med sklie og stupetårn. 

Moelv er kun 15 minutter unna, hvor du finner Mjøsen Golf, en spennende 18 hulls golf bane. 

Til Hamar bruker du 35 minutter, hvor du finner en av Norges fineste golfbaner på Atlungstad. 

Avstander

Fra Kvitsand til: 

Sjusjøen 20 minutter 

Nordseter 25 

Hafjell 25 minutter 

Lillehammer 10 minutter 

Kvitfjell 55 minutter 

Hamar 35 minutter 

Moelv 15 minutter 

Gjøvik 35 minutter 

Gardermoen 80 minutter 

Oslo 120 minutter